Groepsuitje op het water
In het mooie 's-Hertogenbosch
Team building
Leuk, actief rondvaren in en om 's-Hertogenbosch

Rondvaart Bossche bollen workshop.

Home  / Groepsuitje  ‘s-Hertogenbosch

Familie ,bedrijfsuitje of teamuitje in Den Bosch

Familie , bedrijfsuitje of teamuitje in Den Bosch? Een uitje aan boord van een van onze schepen is iets waar iedereen blij van wordt. Ontdek een origineel uitje op een van onze schepen . Met zekerheid iets wat u georganiseerd heeft en waar nog lang positief over nagepraat wordt. Varen is een feestje! Ontdek het zelf.

Een zeer origineel groepsuitje wat iedereen leuk gaat vinden.

Zodra u aan boord stapt wordt het al leuk en daarna wordt het alleen maar leuker. Terwijl buiten de stadsgezichten aan u voorbij trekken, gaan u en uw gasten samen genieten van de vaartocht en het maken van de enige echte Bossche bol. Onder leiding van een echte bakker gaan de gasten de uitdaging aan, en zullen enige tijd later naar huis gaan met hun zelfgemaakte Bossche bol. Een heel leuk arrangement waarbij men actief bezig is en waarbij veel gezelligheid ontstaat.

Bossche bollen workshop

bosche-bollen

Prijs

  • € 31,00 per persoon

Aantal personen

  • 20-100 personen

Vaartijd

  • 2 uur   . Vertrektijd op aanvraag en in overleg.

Maatwerk maakt het nog leuker!

U kunt kiezen uit een aantal arrangementen maar we vinden het nog leuker om een uniek bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in Den Bosch speciaal voor jullie te ontwikkelen. Van passieve tot actieve bedrijfsuitjes vanaf 25 personen. Daag ons maar uit. We houden er van.

Ga rond de tafel met Kapitein Dirk Wolthuis. Hij ontwikkelt aan de hand van uw wensen, wat u leuk en juist niet leuk vindt een uniek arrangement voor u en uw mensen.

dirk1

Kapitein Dirk Wolthuis

tim1

Bootsman Tim Wolthuis

073-631 20 48
info@rederijwolthuis.nl

Start typing and press Enter to search