Groepsuitje op het water
In het mooie 's-Hertogenbosch
Team building
Leuk, actief rondvaren in en om 's-Hertogenbosch

Groepsuitje Den Bosch

Home  / Groepsuitje Bedrijfsuitje Familie-uitje Den Bosch

Familie ,bedrijfsuitje of teamuitje in Den Bosch

Familie , bedrijfsuitje of teamuitje in Den Bosch? Een uitje aan boord van een van onze schepen is iets waar iedereen blij van wordt. Ontdek een origineel uitje op een van onze schepen . Met zekerheid iets wat u georganiseerd heeft en waar nog lang positief over nagepraat wordt. Varen is een feestje! Ontdek het zelf.

Origineel bedrijfsuitje voor het hele team

Zodra u aan boord stapt wordt het al leuk en daarna wordt het alleen maar leuker. Terwijl buiten de stadsgezichten aan u voorbij trekken, gaan u en uw gasten samen genieten van de vaartocht en mogelijk een van onze top activiteiten die u in combinatie met de vaartocht kunt toepassen. Van formeel tijdens een familiedag/familie bijeenkomst tot actief bij een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje. Het wordt een succes als je iets onderneemt. Denk bijvoorbeeld aan een workshop Bossche bollen maken, of een interactief “ik hou van Holland”spel. Alles onder toeziend oog van Kapitein Dirk en bootsman Tim Wolthuis natuurlijk.

Gewenste vaardatum( voor groepen varen we het hele jaar door): (*)

Aantal personen (*)

Uw naam (*)

Uw telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Kiest u een bestaand arrangement : (*)
Borrelboot
High Tea boot
High Wine boot
Bourgondische rondvaart
Rondvaart Hou van Holland
Dagtocht Heusden
Vaartocht Admiraal

Uw wensen:

[recaptcha]

Maatwerk maakt het nog leuker!

U kunt kiezen uit een aantal arrangementen maar we vinden het nog leuker om een uniek bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in Den Bosch speciaal voor jullie te ontwikkelen. Van passieve tot actieve bedrijfsuitjes vanaf 25 personen. Daag ons maar uit. We houden er van.

Ga rond de tafel met Kapitein Dirk Wolthuis. Hij ontwikkelt aan de hand van uw wensen, wat u leuk en juist niet leuk vindt een uniek arrangement voor u en uw mensen.

kapitein-dirk-wolthuis

Kapitein Dirk Wolthuis

tim-wolthuis

Bootsman Tim Wolthuis

073-631 20 48
info@rederijwolthuis.nl

Start typing and press Enter to search