Varen in en om de stad
met aansluitend Diner in restaurant De Eeterij.
Bourgondisch 's-Hertogenbosch
Puur genieten

Rondvaart en restaurant in een arrangement

Met stip bovenaan, en iedereen geniet met volle teugen van de vaartocht, het borrelen en het heerlijke eten in het restaurant.

Rondvaart en dineren in Restaurant De Eeterij Den Bosch

Rondvaart + restaurant De Eeterij Den Bosch. Op de laatste rondvaart van de dag(vaarplan) kunt u aan boord gaan van de Ouwe Dirk  om te genieten van de mooiste uitzichten in ’s-Hertogenbosch. U wordt meegenomen terug in de tijd en vaart langs de mooiste plekjes zoals: de oude vestingwallen en de verschillende bastions: de Citadel en de oude Dwangburcht uit de 17e eeuw. Tijdens de rondvaart kunt u genieten van twee consumpties die bij de prijs inbegrepen zijn. Geheel onthaast komt u weer terug aan de wal waar een heerlijk diner staat te wachten bij restaurant de “Eeterij” in de oude haven van Den Bosch. Alleen de consumpties die u gebruikt bij het restaurant rekent u aldaar nog af.

Restaurant De Eeterij Den Bosch
Bistro “De Eeterij” is gevestigd in een van de nostalgische pandjes aan de oude binnenhaven. In een nostalgische ambiance waant u zich terug in het bourgondische verleden. De smaakvolle gerechten van rondvaart + restaurant De Eeterij Den Bosch, met een knipoog naar de haven zullen u dag tot een onvergetelijke ervaring maken.
Aanvang vaartocht 16:30 uur aan de St. Janssingel op dinsdag tot en met zondag van mei tot oktober. Aansluitend diner 17:45 uur aan de Brede haven.

Terug in de tijd, varen en Dineren in een arrangement
Rondvaart + restaurant De Eeterij

PRIJZEN

  • € 47,50 per volwassene

AANTAL PERSONEN

  • 4-100 personen

Vertrektijd

  • 16:30 uur (voor losse gasten om 15.00 uur)

DUUR

  • 1 uur

ROUTE

  • St. Janssingel, citadel, de oliemolen, het oude handelscentrum: de Smalle Haven, Engelen en St. Janssingel. Daarna op 3 minuten lopen naar het restaurant de Eeterij.

Maak hier uw boekings- aanvraag:

Vaardatum (*)

Afvaartijd standaard is 16.30 uur voor groepen , en voor losse gasten 15.00 uur

Aantal personen (*)

Uw naam (*)

Uw telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Aanvullende details
(vermeld hier uw (dieet)wensen, etc)

[recaptcha]

Maatwerk maakt het nog leuker!

Het Bourgondisch varen is een TOP arrangement gebleken in de afgelopen jaren.Maar we vinden het nog leuker om een uniek bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsuitje of groepsuitje in Den Bosch speciaal voor jullie te ontwikkelen. Van passieve tot actieve bedrijfsuitjes vanaf 25 personen. Daag ons maar uit. We houden er van.

Ga rond de tafel met Kapitein Dirk Wolthuis. Hij ontwikkelt aan de hand van uw wensen, wat u leuk en juist niet leuk vindt een uniek arrangement voor u en uw gezelschap.

kapitein-dirk-wolthuis

Kapitein Dirk Wolthuis

tim-wolthuis

Bootsman Tim Wolthuis

Start typing and press Enter to search